« takaisin

Konepajankuja 1, Helsinki Vallila1018m2

Vallilan Konepajan alue on nousemassa yhdeksi Helsingin houkuttelevimmista työskentelypaikoista. Eläväisen kaupunkikulttuurin ja luovien alojen keskellä sijaitsevissa toimitiloissa yritykset voivat menestyä erinomaisesti!

Keväällä 2018 valmistunut Fredriksberg A tarjoaa yrityksille ensiluokkaiset puitteet. Ekologisesti rakennetun kiinteistön arkkitehtuuri, sisustus ja tekniset ratkaisut ovat alan huippuosaajien käsialaa. Aulan vaikuttava valoefektikatto on suunniteltu Vertti Kiven toimesta. Rakennus on toteutettu BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatin vaatimusten mukaisesti, ja materiaalivalinnoissa on painotettu kestävyyttä ja vastuullisuutta.

Fredriksbergille on helppo saapua niin raitiovaunulla kuin bussillakin, sillä lähimmät pysäkit ovat kävelymatkan päässä. Autoilijoille on tarjolla lämmitetty pysäköintihalli, ja pyöräilijöille on järjestetty polkupyöräsäilytys.

Fredriksbergillä vuokralaisia palvelee monipuolinen palveluvalikoima: aulapalvelut, vuokrattavat kokous- ja neuvottelutilat, co-working-tilat sekä ravintola- ja cateringpalvelut varmistavat, että työskentely sujuu mutkattomasti joka päivä.

Hyvät palvelut, useita ravintoloita lähellä. Kohde sijaitsee Sturenkadun, Teollisuuskadun ja Aleksis Kivenkadun välissä, VR:n vanhalla konepaja-alueella. Helsingin ydinkeskustaan pääsee bussilla, ratikalla sekö metrolla. Pasilan rautatie-asemalle on matkaa 1,1 km. Busseja ja raitiovaunuja menee aivan korttelin kulmalta. Kilometrin säteellä on 6 ratikka- ja yli 50 bussireittiä.

Ei energiatodistusta.

m2 1018

Toimistotila

Helsinki / Vallila

Konepajankuja 1, 00510 Helsinki

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433