« takaisin

Erottajankatu 15-17, Helsinki Keskusta3500m2

HISTORIALLINEN TOIMISTO HELSINGIN SYDÄMESSÄ.

Mahdollisuus vuokrata koko toimistotalo Erottajalta. Kun haluat tyylikkyyttä, arvokkuutta ja viihtyisyyttä Helsingin parhaalta paikalta ja palveluiden keskeltä, on Erottaja 15 sinun valintasi.

Erottaja 15 on todellinen toimistokomistus Helsingin arvostetuimmassa osoitteessa. Rakennuksen ulkokuori henkii vanhan ajan glamouria ja klassista eleganssia, mutta sen tyylikkäät ja korkeat sisätilat ovat täydelliset nykyaikaiseen toimistotyöskentelyyn. Eri aikakausien kerrostumat näkyvät niin rakennuksen julkisivussa kuin sisätiloissa; joka kerros huokuu hohdokkuutta omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Erottaja 15 tarina juontaa juurensa 1800-luvun Helsingin sykkeeseen, kun uusrenesanssin hengessä rakennettu toimistopalatsi valmistui vuonna 1886. Tämä rakennus sijaitsi aikanaan Helsingin kulttuurisen ja taloudellisen elämän keskiössä, mikä näkyy sen arkkitehtonisissa yksityiskohdissa ja ympäristössä. Erottajankatu on ollut yksi Helsingin keskeisimmistä risteyskohdista, ja se on toiminut kaupungin kehityksen symbolina ja näyttämönä monille historiallisille tapahtumille.

Vuosisatojen saatossa Erottaja 15 on kokenut useita muodonmuutoksia, jotka heijastavat sekä aikakausien esteettisiä että funktionaalisia vaatimuksia. 1920- ja 1950-luvuilla rakennus kohosi uusiin korkeuksiin, kun julkisivu korotettiin ja sille lisättiin funktionalistisia elementtejä, mukaan lukien kaksi uutta kerrosta. Nämä muutostyöt eivät ainoastaan lisänneet rakennuksen tilavuutta ja toiminnallisuutta, vaan myös rikastuttivat sen historiallista ja kulttuurista ilmettä, säilyttäen sen roolin Helsingin arkkitehtonisena maamerkkinä.

Jos julkisivua katsoo tarkkaan, huomaa ikkunarivistön yksityiskohdissa myös historiallisen kerroksellisuuden – aivan kuin rakennuksella olisi vuosirenkaat.

Erottaja 15 erityispiirteenä on ollut sen monipuolinen käyttötarkoitus eri aikakausina. Entinen elokuvateatteri, Adams-sali, on yksi rakennuksen helmistä, joka muistuttaa menneiden aikojen glamourista ja kulttuurisesta merkityksestä. Tämä tila on näytellyt keskeistä roolia Helsingin kulttuurielämässä, tarjoten näyttämön niin elokuville kuin muillekin esityksille. Tänään astuessaan sisään Erottaja 15 -kiinteistöön, voi yhä aistia sen ainutlaatuisen historiallisen tunnelman, joka kertoo rakennuksen pitkästä ja värikkäästä matkasta Helsingin sydämessä.

Erottaja 15 tarjoaa valikoiman vapaana olevia toimitiloja, jotka sopivat niin pienille kuin suurille yrityksille. Vapaana on tilaratkaisuja huonekokonaisuuden tai avaran avotoimiston muodossa, jotka kaikki heijastavat rakennuksen historiallista eleganssia modernilla twistillä. Täällä yhdistyvät ainutlaatuisesti viihtyisyys ja toiminnallisuus, tarjoten yrityksellesi arvoisensa osoitteen Helsingin sydämessä. Valiinta on Erottaja 15, ja anna yrityksesi menestyä historiallisen arvokkaassa ympäristössä.

Ei energiatodistusta.

m2 3500

Toimistotila

Helsinki / Keskusta

Erottajankatu 15-17, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433